Tack för alla vegantips, du har hjälpt mig så mycket ska du veta. Nu är det så att jag har ganska slitet hår och särskilt slitet är det där jag har min hårtoffs när jag sätter upp det. Mitt jobb kräver att jag har uppsatt hår så kan inte sluta med det. Jag försöker använda inpackning ibland men tycker inte att det hjälper. Har du något tips på vad jag kan göra?
 
Om jag tolkar dig rätt så är ditt hår extra slitet i mitten av håret eftersom det är där dina toffsar sitter? Har man uppsatt hår dag ut och dag in finns det en ganska stor risk att det blir slitet av att toffsen skaver mot hårstråna och till och med går av. Du gör rätt i att använda inpackning och andra vårdande produkter eftersom ditt hår är slitet i allmänhet. Om du bleker eller färgar ditt hår ofta kan det vara en god idé att dra ner på det också.
 
Jag vill tipsa dig om två saker, dels tycker jag du ska köpa nya toffsar som inte sliter på ditt hår. De på bilden har jag köpt på H&M men de finns överallt och i många olika färger. Det andra tipset är att fundera över hur och var du sätter upp ditt hår, kanske kan du variera lite mer? Här beror det såklart på vilken typ av jobb du har men om det är möjligt, försök att inte alltid sätta toffsen på samma ställe. En vecka kan kanske fläta håret, en annan vecka ha en mjuk knut i nacken osv. 
 
Fler tips som kan vara bra för dig hittar du i det här inlägget och kanske kan även Olaplex vara något du vill prova vilket du kan läsa mer om här. Lycka till!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress