Milani Veganska Produkter ★
Inlägget innehåller Annonslänkar
Milani Cosmetics har många bra Veganska produkter som dessutom är väldigt prisvärda. Men det är inte helt lätt att veta vilka produkter som är djurvänliga och inte. Därför har jag idag samlat hela 34 Veganska produkter från Milani som finns att köpa här i Sverige.
Värt att notera är att det finns fler veganska produkter men att allt inte får plats i ett inlägg. Jag har även hittat mycket felaktig information, kanske har ingredienser ändrats i produkter, kanske har de märkts fel. Hur som helst är det alltid bra att dubbelkolla ingredienserna innan man köper något för att vara helt säker. Jag har valt att lita på Milani i det här fallet. Och enligt deras officiella sida ser de just nu över alla produkter så vi får hoppas på en ännu tydligare märkning framöver!
1. Amore Matte Lip Cream Sweetheart HÄR
2. Amore Matte Lip Cream Adorable HÄR
3. Amore Matte Lip Cream Covet HÄR
4. Color Statement Lipstick Power Pink HÄR
5. Color Statement Lipstick Catwalk Pink HÄR
6. Color Statement Lipliner Bordeaux HÄR
7. Color Statement Lipliner Pretty Pink HÄR
8. 
Easyliner Mechanical Lipliner Pencil Most Natural & Sugar Plum HÄR
 9. Prime Perfector HÄR
10. Prime Shield HÄR
11.
Smooth Finish Cream To Powder HÄR
12.
Secret Cover Concealer alla nyanser HÄR
13.
Prep + Set + Go Transparent Face Powder HÄR
14. 
Pressed Powder Golden HÄR
15. Glow Natural Brush-On Liquid Makeup alla nyanser HÄR
16. Bronzer XL Bronze Glow HÄR
17. Bronzer XL Radiant Tan HÄR
18. Bronzer XL Fake Tan HÄR
19.
 Baked Bronzer Glow HÄR
20. Illuminating Face Powder Hermosa Rose HÄR
21.
Illuminating Face Powder Amber Nectar HÄR
22.
Illuminating Face Powder Beautys Touch HÄR
23. Baked Blush Dolce Pink HÄR
24.
Baked Blush Delizioso Pink HÄR
25. Baked Blush Corallina HÄR
26. Brow Fix Kit alla nyanser HÄR
27.
Stay Put  Brow Color alla nyanser HÄR
28. Easybrow Tinted Fiber Gel alla nyanser HÄR
29. Easy Brow Mechanical Pencil Dark Brown & Natural Taupe HÄR
30. Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow Bella White HÄR
31.
Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow Bella Caffe HÄR
32.
Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow Bella Champagne HÄR
33.
Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow Bella Black HÄR
34.
Eye Tech Extreame Liquid Liner HÄR
35. 
Eye Tech Bold HÄR
 
Om du gillar den här sortens inlägg där jag samlar veganska produkter, tryck på hjärtat så blir det fler i fortsättningen ❤︎
Dagens fråga ★ Billig Ansiktsmask
Hej Maria! Först och främst vill jag tacka dig för det du gör, din blogg har hjälpt mig jättemycket och med hjälp av dina inlägg har jag hittat många veganska produkter som jag älskar. Jag undrar om du har något bra tips på ansiktsmasker som inte kostar för mycket, jag studerar och har inte så mycket pengar att spendera varje månad. Kram Johanna
Hej Johanna och TACK! Jag blir så glad när jag hör att jag har hjälpt dig, att jag med min blogg kan inspirera och guida människor i vegandjungeln är ju helt fantastiskt!
Angående ansiktsmasker på budgetnivå så tycker jag att du ska spana in Kicks egna masker. Det finns tre stycken, en för varje behov och de är helt veganska. 
Glowing Beauty är en exfolierande mask som tar bort döda hudceller och ger lyster.
Detox Beauty är en djuprengörande lermask som rengör porerna på djupet.
Drink up Beauty är en intensivt återfuktande mask som gör huden mjuk och ger den näring.
Maskerna kostar 49kr styck och är riktiga budgetfynd. Jag älskar mina och använder dem flitigt!
Veckans Planer
God Morgon!
Herregud vad trött jag är efter den här helgen, ingen vilohelg för min del direkt. Hoppas att ni alla hade en fin Midsommarhelg oavsett om ni jobbade, var på fest eller inte gjorde någonting alls.
Jag är toktrött idag men ska försöka få i mig mycket frukt och grönt under dagen så jag får tillbaka energin. Ska iväg på ett väldigt spännande möte om en stund och jag är så nervös att jag inte kunnat äta. Får ta något på vägen.
Den här veckan har jag fullt upp. Förutom att jobba varje dag ska jag preppa bloggen inför nästa vecka och förbereda inför kommande semester. Jag har två roliga möten inbokade, ett födelsedagskalas på Torsdag och bebisgos/kompishäng på Onsdag. Jag ska dessutom fixa mitt hår och hinna Brun utan Sola mig.
På Fredag börjar min killes semester och det ska vi fira ordentligt, äntligen semesterfeeling! Jag har dock ingen "riktig" semester men jag kommer dra ner på jobb ganska kraftigt och ta det lugnare. Lördagen kommer spenderas med att tvätta, städa och packa för på Söndag åker vi till USA!!!
Vi var ju på roadtrip i Kalifornien i April och firade min födelsedag och nu i sommar var tanken att vi skulle åka till Kanada på roadtrip men vi ångrade oss. Vi åker alltid på roadtrip och trots att det är det bästa sättet att resa så kände vi båda att det vore skönt att "bara" åka till ett ställe. Det var så sjukt länge sen vi gjorde det och vi skulle båda må bra av en lite lugnare semester. Så nu blir det USA och en stad vi inte varit i tidigare och vi är väldigt glada och lite lättade att det blev som det blev. Kanada får vi ta nästa sommar!
Har ni några roliga planer den här veckan?
Powered by Jasper Roberts - Blog