Jag har haft en hel del problem med mitt hår genom åren och de senaste två åren har min hårbotten varit torr och ibland sårig. En väldigt irreterad hud alltså. Jag har provat det mesta, specialprodukter och vitaminer. Men så i september införskaffade jag den då nya serien Head & Heal från Maria Nila och skrev det här inlägget.
Jag har använt enbart dessa produkter ända sedan dess samt min kokosolja som jag använt i flera år vilket du kan läsa om HÄR. Min hårbotten är räddad. Jag flagar inte längre, jag har inga sår, det kliar inte och allt är frid och fröjd. Det som kan upplevas negativt är att hårbotten blir fetare fortare men det är det värt för mig.
I julas fick jag dessa stora flaskor och är väldigt nöjd med att inte behöva köpa nya lika ofta. Blir ju dessutom billigare om man redan vet att man tycker om produkten och vill använda den länge.
Det bästa med dessa stora förpackningar är att de har pump. Att sträcka fram handen och pumpa ut schampo och balsam är så mycket smidigare än att öppna en kork. Maria Nila har väldigt bra korkar på de mindre förpackningarna men jag föredrar ändå pumpflaskorna.
Inpackningen är densamma som jag köpte i september. Jag använder oftast kokosolja men vid tidspress tar jag denna då det är smidigare och går mycket fortare.
Förutom att min hårbotten är läkt har mitt hår blivit starkare och tjockare. Det beror nog inte enbart på dessa produkter utan hela min hårdvårdsrutin som jag hållt mig till i ett eller två år men jag tror att produkterna bidragit.
Jag har inte haft så här långt hår sedan i gymnasiet och ser nu fram emot att äntligen få det där svallet helt utan extensions.
Casandra

Hallå ! men tack, äntligen har jag hittat en blogg jag kommer att lusläsa verenda uppdatering av ! kram från Spanien

Svar: Men tack fina du. Det värmer <3
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Sanna

Har pröva soft serien och tycker den är bäst

Sara, 29 år Stockholm contact@saretta.se

Jättekul att se att du hittat produkter som funkar! Så typiskt att jag köpte schampo, balsam och inpackning från Purology (tror jag att dom heter) idag! Har också haft problem med min hårbotten :(. Om dom inte hjälper ska jag köpa Maria Nila <3

Svar: typiskt, men de ska ju vara jättebra också vad jag vet.
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Martina

Jag har viljat testa heal men inte vetat om den är värd att lägga så mkt pengar på. Kokosolja har jag läst mkt om men är det inte lite kladdigt och svårt att tvätta ur?

Svar: Läs mitt inlägg om kokosolja så ser du att det inte är konstigt alls, tar lite tid innan man vänjer sig bara <3
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Ninni

Använder True Soft och är väldigt nöjd. Maria Nila är riktigt bra!

Svar: Gjorde det innan jag använde den här serien, True soft är superbra också!!!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Sammy

Väldigt bra inlägg, tack för det.

Svar: Tack själv för din kommentar<3
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Linda B

Var köper man Maria Nila? Finns det på kicks??

Svar: Inte på kicks men på typ alla onlinebutiker och hos frisörer. Kolla på Lyko, eleven osv
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Sarah

Din blogg är så snygg, bra bilder och bra uppdaterat. Tack gör att jag äntligen kan läsa en veganblogg som är bra

Svar: Tack Tack Tack för de fina orden <3
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress