Sedan något år tillbaka är min hud väldigt torr och känslig. Jag har reagerat på ansiktsprodukter med parfym och andra starka ämnen och blivit väldigt röd i ansiktet.
För att lugna min hud letade jag länge efter milda produkter och landade i dessa. Tidigare använde jag många fler olika krämer och serum men har nu skalat ner och gjort det enkelt.
För att ta bort sminket använder jag en remover från Emma S som jag använt i många år. Den tar bort allt utan att torka ut ansiktet. 
Rengöringen jag använder heter Ultra Sensitive Foaming Cleanser och kommer från L300. En rengöringsmjölk som är effektiv men väldigt mild och helt utan parfym. Konsistensen är precis som mjölk och produkten är dryg.
Efter ordentlig rengöring torkar jag ansiktet. Sedan sveper jag en bomullspad med ansiktsvatten över hela ansiktet. Jag använder Fresh Hydration Cleansing Toner från L300.
Ansiktskräm varierar jag efter behov. Jag har en fetare som jag använder på kvällen, när det är väldigt kallt och torrt ute eller när huden känns torr samt en lättare variant som jag oftast använder på morgonen. Båda kommer från L300s Ultra Sensitive serie och är oparfymerade.
GoForFit

Vilka bra tips! :D

sv: Tack så mycket! :* Haha, men alla är ju nybörjare, jag har också nyss börjat med utställningar i samband med att jag skaffade Vicki, man lär sig en massa hela tiden! :)

Martina

Använder en Loreal rengöring nu, är Emma S bättre???

Svar: Beror ju på vad man tycker. För mig är Emma S bättre då den inte testas på djur och är helt vegansk. Dessutom har jag tidigare upplevt att många removers är väldigt starka och torkar ut huden och gör ansiktet lite "sett". Hoppas du förstår mitt svar. Kram!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Linda

Bra tips, behöver nog den där feta ansiktskrämen

Svar: Tack!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress