Vegansk Skönhetsblogg

Vegansk Semla ❤︎
Det är knappast någon som missat att det är Fettisdagen idag, eller semmeldagen, eller Fett Tisdagen som jag sa när jag var liten. 28 Februari är dessutom min och alla andra Mariors namnsdag och jag har såklart firat detta idag med semla.
Jag köpte min Veganska variant i Bromma på Vivels Konditori. Den var god men inte fantastisk. De hade snålat på sockret och använt en "grädde" som inte riktigt gick hem hos mig, jag tycker vegangrädden på Ica är mycket godare ❤︎
Hudvård för känslig hud
Sedan något år tillbaka är min hud väldigt torr och känslig. Jag har reagerat på ansiktsprodukter med parfym och andra starka ämnen och blivit väldigt röd i ansiktet.
För att lugna min hud letade jag länge efter milda produkter och landade i dessa. Tidigare använde jag många fler olika krämer och serum men har nu skalat ner och gjort det enkelt.
För att ta bort sminket använder jag en remover från Emma S som jag använt i många år. Den tar bort allt utan att torka ut ansiktet. 
Rengöringen jag använder heter Ultra Sensitive Foaming Cleanser och kommer från L300. En rengöringsmjölk som är effektiv men väldigt mild och helt utan parfym. Konsistensen är precis som mjölk och produkten är dryg.
Efter ordentlig rengöring torkar jag ansiktet. Sedan sveper jag en bomullspad med ansiktsvatten över hela ansiktet. Jag använder Fresh Hydration Cleansing Toner från L300.
Ansiktskräm varierar jag efter behov. Jag har en fetare som jag använder på kvällen, när det är väldigt kallt och torrt ute eller när huden känns torr samt en lättare variant som jag oftast använder på morgonen. Båda kommer från L300s Ultra Sensitive serie och är oparfymerade.
God morgon Tisdag ❤︎
God morgon fina ni!
Vad glad jag blir när jag ser att så många hittar hit varje dag. För varje dag som går trillar några extra in och sakta men säkert blir ni fler och fler.
Om ni är nyfikna på vem det egentligen är som sitter här och skriver, ja om ni vill veta lite mer om mig helt enkelt, titta då på klippet ovan. I videon svarar jag på personliga frågor om allt mellan himmel och jord. Fler videos hittar ni på min YouTube kanal
Kram ❤︎
Powered by Jasper Roberts - Blog