Vintern är här med snörusk och kyla. Har du inte köpt en mössa än så är det på tiden att du gör det! Jag gav mig ut på jakt efter nya mössor, vantar och halsdukar för några veckor sedan och det skulle visa sig vara ganska svårt att hitta.
Min plånbok är väldigt tunn just nu och därför är det kedjorna som gäller. Man kan tro att alla plagg på H&M, Lindex, GinaTricot mfl. är gjorda av syntet men icke! Jag plöjde mig genom samtliga mössor på H&M på både barn- och damavdelningen och så gott som alla hade några procent ull i sig. Kanske är det fördelaktigt för plaggen att blanda material på det här viset, jag vet ingenting om textil och design. Men jag stör ihjäl mig på att H&M blandar in 5% ull, 2% mohair, 4% kashmir i varenda plagg!
Jag lyckades hitta 2 mössor helt i syntet och helt i min smak. En stilren ljusgrå och en söt rosa med fluffboll. Jag gissar att kvalitén är sisådär och att jag max kommer kunna använda dem den här och nästa vinter men de är fria från djurplågeri och det är alltid viktigast för mig ❤︎
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress