Hej djurvänner!
Ny dag betyder ny lucka i min Veganska Julkalender. I dagens video berättar jag om mina skönhetsfavoriter - 10 produkter jag inte vill leva utan!
Dessutom har du chans att vinna naturliga & ekologiska hudvårdsprodukter från LA:Bruket!
All info om hur ni gör för att vara med och tävla hittas i beskrivningen under videon på min YouTube-kanal
 
Lycka till ❤︎
 
---- TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD ----
Liza

Det bästa med julen är ledigheten tillsammans med familjen :) teamobedientpaws

Clara

Heter Clara Karpfors på Youtube, tror jag 🤔 Det bästa med julen är att jag alltid provar extra många nya recept då. Framförallt bakar jag mer, något jag annars är väldigt dålig på att göra. Kram 💜

Felicia Buiten

Åh jag är gärna med och tävlar!
Prenumererar självklart på din kanal och tror att jag heter mitt namn på youtube. (Felicia Buiten)
Det bästa med julen är att vara ledig och bara få umgås med familj och vänner!

Alexandra

Namn youtube: Alexandra Lovén, det bästa med julen är att hela (typ) min stora familj träffas, annars är vi utspridda över hela Sverige. Det är fantastiskt att se min mormor och farmor, som aldrig annars träffas, sitta och prata om ditten och datten med varandra <3

Johanna

Johanna Velin heter jag på youtube! Det bästa med julen är att få komma hem och få umgås med hela familjen!

Anna

Det bästa med julen det här året är att jag ska till fjällen, åka skidor, BASTA och vara ledig med när och kär. Annars är det myset som alltid uppstår. Jag tror jag heter An Ki på Youtube.

Amanda

Jag heter Amanda Ohlsson Ångnell på Youtube. Det bästa med julen tycker jag absolut är allt MYS som bara verkar uppstå från ingenstans. Ofta uppstår det ju även ganska roliga incidenter när många människor ska samlas och stressar tillsammans över allt som ska bli klart. Blir ofta ganska mycket kaos, men som sagt - i kombination med mycket mys. Och maten... absolut inte att förglömma!!! Finns så mycket så jag får svårt att välja, men mys, kaos och mat = den heliga treenigheten i min familj.

Maggiesskafferi

Margareta Bergius är mitt namn på YouTube:) Det bästa med julen det är att se hur glada våra tre barn är över allt som har med julen att göra och hur spända de är inför julafton. "Kommer Tomten..? Får vi se renarna i år...? Hur vet han var vi bor...? Får man verkligen äta godis VARJE dag i december? "(Julkalendern ;) Det är fantastiskt härligt att få vara med om!

Anonym

Ella Hegre :)
Det bästa med julen är all mat och godis haha. Sen alla stearinljus och julbelysning som lyser upp så fint!

Julia

Jag heter Julia Vinberg på youtube.
Det bästa med julen är att få återförenas med hela släkten, både min och min sambos familj bor utspridda inom och utom Sverige, så det är extra härligt att få krama om alla varje jul.

Emma

Jag heter Emma Wallenå på youtube, och det bästa med julen tycker jag är att få umgås med familjen och vänner. Att inte göra något speciellt egentligen utan att bara sitta i soffan, njuta av julgodis och såklart av varandras sällskap:)

Jenny

Det bästa med julen är att vi äntligen får ses igen, vår familj har varit väldigt splittrade ser senaste 4 åren och äntligen har det blivit bra igen. Det absolut bästa med julen ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress