Hej finisar! Mår ni bra? Jag hoppas att ni hade en fin jul. Att ni ätit massa gott, skrattat, omgett er av vänner och familj och haft det så bra som möjligt. 2017 börjar lida mot sitt slut (visst gick det fort!) och jag tänkte summera året genom att ge er mina Beautyfavoriter för 2017. Produkter jag upptäckt under det gågna året som jag verkligen tyckt om och använt flitigt. Lets go!
❤︎ Maria Nila Head & Hair Heal Travel Size ❤︎
Jag började använda Head & Hair Heal redan 2016 och har fortsatt under hela 2017 med undantag för några veckor här och där då jag testat andra märken. Jag ÄLSKAR den här serien. Mitt hår har gått från torr risbuske med flagig hårbotten till starkt, glansigt hår som äntligen växer. Under året upptäckte jag de små flaskorna, perfekta att packa ner i gymväskan, ha med på resor eller ta med till landstället. 
Läs mer om Maria Nila Head & Hair Heal i mina tidigare inlägg HÄR och HÄR.
❤︎ Good Boom Skin Food ❤︎
I sommras fick jag dessa sötnosar skickade till mig från ett nytt veganskt märke från Malmö. Jag är smått beroende av läppbalsam och trots att jag har många andra märken hemma i lådorna har jag enbart använt de här sedan dess. De doftar och smakar gott, förpackningarna är supersöta och mina läppar blir mjuka. En solklar favorit som alltid finns med mig i fickan, väskan och bredvid sängen. 
Läs hela mitt inlägg HÄR
❤︎ Kicks Ansiktsmasker ❤︎
Något jag använt flitigt under året är Kicks ansiktsmasker. Billiga och väldigt bra med tanke på prislappen! Min absoluta favorit är Drink Up Beauty som är en fantastisk fuktmask.
Jag har gjort slut på tre förpackningar! 
Läs mitt inlägg om maskerna HÄR
❤︎ Olaplex Hair Perfector ❤︎
Jag var ganska sen att prova Olaplex men när jag väl gjort det var jag hooked! Olaplex är en behandling som reparerar skadat hår PÅ RIKTIGT. Efter att ha använt Olaplex en enda gång kände jag direkt skillnad och har därför fortsatt att använda produkten regelbundet. Om du inte har testat så gör det nu!
Läs mitt inlägg om Olaplex HÄR och se hur jag använder produkten steg för steg.
❤︎ Stella McCartney POP ❤︎
Under året har jag kärat ner mig i den här parfymen från Stella McCartney. Till att börja med älskar jag flaskan, förpackningar är superviktiga för mig. För det andra älskar jag doften.
Läs mer om POP i mitt blogginlägg HÄR 
❤︎ Lumene CC Cream ❤︎
Jag gillar att testa nya foundations och är ständigt på jakt efter en ny favorit. Under 2017 har jag testat samtliga foundations från Lumene och totalförälskat mig i deras CC Cream. Jag hade hört gott om den här produkten men var helt säker på att den inte skulle falla mig i smaken, så fel jag hade!
Äntligen har jag hittat en foundation som funkar på min torra hud, som ger lyster, täcker ordentligt men utan att bli kakig. Ska jag rekommendera en enda sminkprodukt som alla borde testa så är det Lumene CC cream, I love it! Läs mitt inlägg om Lumene CC Cream HÄR med före- & efterbilder.
❤︎ H&M Toprock ❤︎
Kanske inte det nagellack jag använt mest under året men det absolut finaste! 
Läs hela inlägget och se fler bilder HÄR
❤︎ elf Hydrating Water Sheet Mask ❤︎
Under året slog sheet masks igenom ordentligt och jag letade länge efter veganska alternativ. I Los Angeles hittade jag äntligen en fuktgivande, vegansk sheetmask från elf som jag köpte med mig hem. För ynka 3 dollar får du en jättebra mask som återfuktar och ger lyster. Tips Tips!
Läs mer i det HÄR blogginlägget.
❤︎ I Love Body Butter ❤︎
Efter många års testande har jag nu funnit ett vegansk body butter som jag älskar. Det doftar gott, finns i många olika varianter och är väldigt snällt mot plånboken. I Love Nourishing Body Butter.
Jag har väldigt torr hud och ser mig därmed som en perfekt testperson av återfuktande produkter. Med hjälp av den här har min hud varit mjuk och fin på hela kroppen och min brun utan sol har hållt extra länge. En toppenbra budgetprodukt!
Läs mer HÄR 
 
Har ni testat någon av dessa produkter? Lämna gärna en kommentar och berätta vad ni tycker om dem. Det vore också roligt att höra vilka andra beautyfavoriter ni har för 2017. 
 
Jeanette

Jag är ständigt på jakt efter den perfekta fuktmasken så här års. Blev väldigt nyfiken att testa den från Kicks. Tack för tipset!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress