Sheet Masks har varit på tapeten ett bra tag nu. Jag har sett dem i bloggar, på youtube och i tidningar men aldrig har dessa ansiktsmasker varit cruelty free. Jag har letat efter veganska varianter men utbudet har varit i stort sett obefintligt.
Men i våras hittade jag precis vad jag sökte; en återfuktande, vegansk och dessutom väldigt billig sheet mask! Låt mig presentera Hydrating Water Sheet Mask från elf, en ljuvlig fuktbomb som botar torr och glåmig hy på ett kick!
Masken appliceras på torr, rengjord hud och kan användas både morgon och kväll. Enligt anvisningarna på förpackningen ska masken verka i 10-15 minuter men jag brukar ha min betydligt längre. Ett tips är låta masken jobba medan du tittar på tv eller sitter vid datorn. 
En sheet mask är precis vad det låter som, ett pappersark som läggs över ansiktet som en ansiktsmask. Arket är dränkt med produkt och har hål för ögon, näsa och mun. Fördelen med en sheetmask är att den inte avdunstar lika lätt som en vanlig mask utan får tid att absorberas av huden.
Man ser väldigt obehaglig ut när man traskar runt hemma med en sheet mask men desto behagligare är upplevelsen. Jag älskar den här masken!
Huden blir återfuktad som aldrig förr och känslan sitter kvar väldigt länge. Om man avlägsnar masken när den fortfarande är våt ska överflödet masseras in i huden, inte tvättas bort! 
Jag kan varmt rekommenderar elf Hydrating Sheet Mask. Den återfuktar huden ordentligt och får ett torrt ansikte att stråla. En förpackning kostar 3 dollar och innehåller en mask. Ett riktigt budgetkap och en produkt jag inte vill vara utan ♥︎
 
mammansprinsessor

så kul måste testa en sådan,jag är väl sist ut:) kramar

Svar: Prova, hur härligt som helst!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Netti Starby

Åh den där masken måste jag prova! :-D Kramis

Svar: Den är superbra!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress