Glad sommar underbaraste ni! Det var inte direkt igår jag behagade titta in här men min frånvaro här i bloggen har betytt mer närvaro i livet, och är det någonting jag lärt mig så är det att ALLTID prioritera mig själv ❤︎
Jag kan inte för mitt liv förstå att det bara var ett år sedan jag satt ensam hemma i lägenheten medan sommaren pågick för fullt utanför. Mitt hjärta var överfullt av sorg, min hjärna hade slutat fungera och hela jag var ett vrak. Det är länge sen men samtidigt så nyligen. Jag var slut, jag hade gett upp, och vid några tillfällen var jag väldigt nära kanten.
Som en skadad fågelunge låg jag och vände och vred mig, trodde aldrig att såren skulle läka. Men det vackra med livet är att med rätt näring och en hel del ivrigt vattnande, kan även vissnade blommor väckas till liv igen. Och såhär ett år senare, är jag starkare än jag någonsin varit. 
I sommar har jag prioriretat ME, MYSELF and I och tagit det väldigt lugnt. Det har varit ljuvligt!
Jag började sommaren med en resa till Chicago, åk dit! Min kille var först lite tveksam när jag föreslog en amerikansk storstad som semesterdestination, men oj så fel han hade. Chicago är den perfeka sommarstaden och vi hade det helt underbart. 
De senaste åren har vi spenderat varenda resa med att bila och upptäcka saker varenda vaken minut. Herregud vad skönt det är att ta dagen som den kommer, sova på ett och samma hotel och liksom bara glida. Jag är usel på det men jag lär mig. I Chicago gick vi långa promenader runt stan, cyklade, hängde i parker och på stranden, gick på koncert och bio och hade det så oförskämt bra. 
Att vara Vegan i Chicago var busenkelt! Utan att leta hittade jag vegansk mat precis överallt. Vi åt både två och tre gånger på LYFE, en kedja som var helt ny för mig men OJ vad god mat de serverade. 
Hela sommaren har bestått av god veganmat och en hel del glass, kakor och godis. Trodde jag skulle rulla hem från semestern men när jag kom hem till stan i Fredags visade det sig att jag hade gått ner i vikt, där ser man!
Eftersom jag mådde dåligt och var isolerad hela förra sommaren var det viktigt för mig att få känna mig lite fin och fräsch i år. Därför satte jag i extensions strax innan midsommar samt unnade mig en helt ny sommargarderob med klänningar, mönstrade toppar och fina sandaler. Jag har försökt att göra mig fin för mig själv varje dag och vilken skillnad det gör för både måendet och humöret!
Jag har som sagt ätit massa gott i över en månad och verkligen unnat mig allt. Samtidigt har jag försökt hålla ett hälsotänk och hittat den där magiska balansen. Jag har tränat och rört på mig regelbundet, ätit näringsrikt och bra men samtidigt tillåtit glass, kakor och godis att slinka ner titt som tätt. 
Varför jag ens nämner detta är för att jag under min depression gick upp väldigt mycket i vikt. Jag är en "emotional eater" och det är något jag jobbat väldigt hårt med under våren och sommaren.
Mina sista veckor på semestern spenderade jag på ön. Vi har en stuga på en liten bilfri ö i skärgården och där har jag lullat runt bland rådjur, fladdermöss och grävlingar. Vi har åkt båt, ätit glass, badat med hundarna och inte gjort någon större nytta. Precis som det ska vara när man har ett sommarställe med andra ord.
Jag hoppas att ni också haft en fin sommar och att ni tagit hand om er själva, vilat upp er och laddat batterierna inför hösten. Det har jag gjort!
Malin

Vad roligt att ni också åkte till Chicago i sommar! Samma här och vi slogs också av alla veganska restauranger och alternativ. Plättlätt! :) Superfin stad. Mitt ressällskap hade varit där ett par gånger tidigare och lovade att jag skulle älska staden jag också men jag var så skeptisk efter många somrar i Kalifornien och NY. MEN wow! Jag föll direkt för Chicago. Påminde mycket om Vancouver som är min absoluta favoritstad i världen så det hjälpte.

Svar: Men gud va härligt! Då vet jag att du haft det bra <3 Älskade verkligen Chicago!!!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress