Inlägget innehåller Annonslänkar
Hej Maria och tack för en bra blogg. Jag har tänkt köpa en svamp för att applicera foundation med men vet inte vilken jag ska satsa på. Beauty Blender pratar alla om men den är verkligen i dyraste laget. Jag har också kollat på Real Techniques men den har jag aldrig sett någon använda så kanske är den inte bra? Vore jättesnällt om du kunde hjälpa mig!
Tack för din fråga! Jag använder alltid svamp för att applicera min foundation, det ger ett helt annat resultat och finishen blir perfekt. Därför tycker jag det är helt rätt av dig att börja använda svamp till din foundation.
Jag tycker helt ärligt att dessa två svampar är väldigt likvärdiga och upplever ingen större skillnad. Real Techniques svamp har en platt sida vilket Beauty Blendern inte har, jag gillar det men där är smaken olika från person till person.
Eftersom Real Techniques svamp är så pass mycket billigare (den kostar ju bara hälften av vad en Beauty Blendern gör) så tycker jag du ska köpa den om du inte vill lägga så mycket pengar på en svamp. 

Pris: Beauty Blender >>179kr<< Real Techniques >>89kr<< 
 
Malin

Tycker alltid att man ska stötta Real Techniques när man kan då tjejerna bakom är så coola. :)

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Tack för tipset! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress