Urtekram har lanserat en ny serie produkter med lite finare förpackningar. Morning Haze är en serie hud- och hårvårdsprodukter gjorda på naturliga ingredienser. Serien är inspirerad av den svenska naturen och innehåller näringsämnen från hjortron, fläder och tranbär.
Jag hoppade över hårvårdsprodukterna eftersom de jag tidigare testat från Urtekram varit ruskigt dåliga. Mer om det kan du läsa i det här inlägget. Istället klickade jag hem Shower Gel, Body Lotion, Hand Cream och Hand Soap och jag är väldigt nöjd med alla fyra. De doftar spa, är prisvärda och förpackningarna är riktigt snygga till skillnad från Urtekrams tidigare produkter.
Morning Haze Shower Gel & Body Lotion är två milda kroppsprodukter som återfuktar och vårdar huden. De är lite krämigare och jag upplever att produkterna är snäppet bättre än Urtekrams standardsortiment. Extra bra är Morning Haze Body Lotion som snabbt går in i huden och lämnar den mjuk och len.
Pris: 89kr styck
Morning Haze Hand Cream & Hand Soap är en bra kombination att vårda dina händer med. Tvålen fungerar bra, är ganska dryg och ser väldigt fin ut på handfatet. Handkrämen är väldigt krämig och dryg, går snabbt in i huden och ger händerna en rejäl fuktbomb. 
Pris: Handkräm 69kr, Tvål 89kr
Jag tycker om alla fyra produkter. Doften är spaig och lite "vuxen", förpackningarna är snygga och produkterna gör vad de ska. Extra bra tycker jag om Body Lotion och Hand Cream som båda är väldigt krämiga och härliga på huden. 
 
Ylva

Åh, ser ut att vara härliga produkter! :) Har blivit besviken på många produkter jag testat från Urtekram men detta verkar ju lovande. I vilka butiker kan de tänkas finnas? :)

Svar: Jag gillar Urtekram men deras hårprodukter är verkligen skräp!!! Den nya serien finns endast på apoteket än så länge men antar att den kommer till fler butiker sen.
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Shanelle

Åh, vad fin blogg du har! :)
Älskar Urtekram, de har riktigt bra saker. Favoriten är nog deras olika schampon.

Svar: Men tack fina du!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Ylva

Nice! Då är det bara att gå till Apoteket och shoppa inom en snar framtid :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress