The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask är en djuprengörande lermask. Masken innehåller träkol  som tar bort överflödig olja samt blad av grönt te som exfolierar huden. Masken rensar huden på orenheter, drar samman porerna och motverkar oljig hy.
Pris: 195kr
Masken kommer i en fin glasburk. Produkten är tjock och med stora blad av grönt te. Jag applicerade på rengjord, torr hy och lät masken sitta i 10 minuter till den torkat helt.
Masken känns behaglig på huden. När den torkat helt tvättar du bort den med varmt vatten, gärna med hjälp av en fuktig handduk. Produkten är då torr och ganska rivig mot huden, lite som en kraftig skrubb.
Masken är för dig med oljig/problemhy. För mig som har känslig hud är masken på tok för kraftig. I vanliga fall använder jag enbart den här masken på näsan, hakan och ibland även pannan. 
Himalayan Charcoal är en bra mask, jag ser att mina porer blir mindre efter att ha använt den. Dock är den uttorkande och väldigt grov vilket inte passar oss med känslig hy. Jag använder den mest på näsan och hakan vilket gör att den räcker i evigheter!

 
 
GoForFit

Så härligt! :) Har du tips på någon ansiktmask för en som vanligtvis har felfri hy men plötsligt fått diverse utslag? :( Mycket kommer ju inifrån såklart, men om du spontant kommer på någon bra produkt? :)

sv: Tack snälla :*

Svar: Beror ju på vad utslagen kommer av. Kanske är det en lugnande mask med fukt du behöver eller en djuprengörande om det är utslag mot finnar/orenheter du menar. Emma S har en härlig återfuktade mask som blir som ett skum. Oxygen mask heter den! Men jag upplever precis som du säger att plötsliga utbrott ofta beror på kost, värskebalans och annat från insidan ❤❤
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress