Förra sommaren lanserade The Body Shop en serie ansiktsmasker med naturliga ingredienser. Maskerna finns fortfarande att köpa och har varit väldigt populära. 
Amazonian Acai Energising Radiance Mask är en ansiktsmask inspirerad av Amazonas ritualer. Den ska ge huden mer lyster och glow och motverka trötthetstecken. Masken innehåller acaibärsextrakt med höga halter av antioxidanter och vitamin C samt Guaranaextrakt, känd för sina uppfriskande egenskaper tack vare hög koncentration av koffein.
Pris: 195kr
Masken är röd och liknar sylt i konsistensen. Den är behaglig på huden och lämnar en skön känsla efteråt.
När jag applicerat en ansiktsmask försöker jag slappna av och varva ner en stund, gärna liggandes på soffan eller i sängen. Men ibland multitaskar jag och lägger en mask som får verka medan jag städar, lagar mat eller gör något annat här hemma.
Masken är väldigt härlig och huden känns återfuktad efter. Dock blir min känsliga hud lite röd av den men det lägger sig på 10 minuter. De små kornen i masken peelar huden när man tvättar av produkten vilket jag gillar och allt som allt är det en bra mask. Jag skulle inte säga att den gör underverk men den är härlig och lämnar en skön känsla. För 195kr kan jag dock tycka att den borde prestera lite mer.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress