Jag är väldigt känslig för stress och blir ofta helt slut om jag haft lite för många bollar i luften samtidigt. Jag trillade in i stress- och prestationsväggen förra året och sedan dess har jag tvingats hitta sätt att hantera vardagen på.
En sak jag försöker få till minst en gång i veckan är spakväll. Då tar jag fram massa härliga produkter, sätter på musik eller en bra podcast och flyttar in i badrummet ett par timmar. Det får mig totalt avslappnad och jag glömmer alla "måsten" och "borde".
I veckan fick jag till en superhärlig spakväll och den var så välbehövd. 
Först tvättade jag håret med Maria Nila Head & Hair Heal. Därefter drog jag i en inpackning från samma serie i hela håret. Jag skrubbade sedan varendaste millimeter av min kropp med hjälp av en skrubbvante från Ecotools som är väldigt bra. På den hällde jag Neroli Blossom Shower Cream från ACO För att skrubbningslisten skulle bli ännu lite härligare.
När jag rakat benen och skrubbat hela kroppen tvättade jag ansiktet och applicerade sedan två olika ansiktsmasker. På näsan och hakan använde jag Detox Beauty Clearing Mud Mask och i resten av ansiktet applicerade jag Drink Up Beauty Instant Moisture Mask, båda från Kicks.
Efter duschen smörjde jag in mig med Neroli Blossom Body Lotion från ACO och hoppade sedan i min pyjamas, avslappnad och helt utan stressande, oroliga tankar.
Efter det som hände i Fredags är vi nog många som går runt med en klump i bröstet, oroliga och kanske rädda för vad som kommer här näst. Kanske kan det då vara skönt att ro om sig själv en stund och koppla bort allt hemskt i några timmar. Att stanna upp för en stund och glädjas för det man har och uppskatta livet en smula ❤︎
Sarah

Det som hände var fruktansvärt, är fruktansvärt. Men vi måste alla gå vidare, om än i chock. Ta hand om dig <3

Moa

Härligt med spakväll❤❤❤

Malin

Så härligt, jag gör på söndagarna innan jobbveckan drar igång liksom

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress