Den 12 April firade jag min födelsedag i Las Vegas. Istället för att önska mig födelsedagspresenter startade jag en insamling där pengarna går till WWFs arbete mot illegal tjuvjakt på elefanter och noshörningar. Du kan läsa mer i mina tidigare inlägg HÄR och HÄR .

Jag har hittils fått ihop 6500kr och är väldigt glad för det. Det är ingen enorm summa men en summa som inte hade nått WWF om inte jag startat just min insamling. Jag brinner för djur och djurrättigheter och mitt mål med mitt liv är att göra allt jag kan för att göra det lite bättre för de djur som lever på den här planeten. Jag vill med mina sociala kanaler sprida ett budskap, jag vill stå för något mer än yta och fina/dyra saker. Jag vill att min tid på jorden ska ha en större mening än så. Jag vill vara med och förändra världen till det bättre.

Förra året mördades 35 000 elefanter. Om tjuvjakten får fortgå har vi snart varken elefanter eller noshörningar kvar på vår jord. Då har människan i jakt på fina prylar och troféer utrotat två djurarter och detta på ett blodigt och helt hänsynslöst sätt.

Om du vill vara med och rädda dessa magnifika djur och se till så att tjuvjakten och handeln med elfenben och horn tar slut för gott, klicka HÄR för att komma till min insamling. 

❤︎ BE THE CHANGE YOU WISH TO SE IN THE WORLD ❤︎

meh.blo.gg

Bra jobbat!

Svar: Tack finis ❤️
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Elin

MEN vad fint!!

Svar: ❤️
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress