God morgon finisar! Idag är det full rulle kanelbulle som gäller. Om exakt 24 timmar sitter jag på ett plan mot soliga Kalifornien och jag har stressat hela veckan för att hinna med allt som måste göras innan. Idag gick jag upp klockan sex för att maximera dagen och få så mycket tid som möjligt till att städa, packa, tvätta och fixa med allt.
För att slippa packa ner stora flaskor har jag införskaffat mitt schampo och balsam i travel size. På så sätt minskar jag vikten på mitt bagage och sparar utrymme i min proppfulla resväska. Jag använder Maria Nila Head & Hair Heal som räddat min torra hårbotten och mitt skadade hår, läs mer om serien i det här inlägget. 
Pris: 149kr 
Nu måste jag fortsätta packa och efter det ska jag tidsinställa inlägg. Bloggen kommer uppdateras varje dag när jag är borta med en blandning av skönhetsinlägg och inlägg från Kalifornien ❤︎
mammansprinsessor

Men vad jag älskar dina tips;) köpte dessa i stora 1 liters flaskorna och det är ju omöjligt att släpa med sig:) ha en bra resa till Kalifornien

Svar: Tack fina du!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

GoForFit

Men åh, så smidiga. Vackra förpackningar är alltid ett enormt plus, jag går nog minst lika mycket på utseende som innehåll när jag shoppar hår- och hudvårdsprodukter, hehe :)

Sv: Ja, verkligen! Kan tänka mig det :/ Raw bars osv kryllar det av, men just PROTEINbars är svårt att hitta veganska.

Sarah

Trevlig resa!

Moa

Vad smidigt! Men lite dyrt. När de där är slut kan du hälla över från dina du har hemma så sparar du massa pengar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress