Som ni kanske redan vet är jag i USA på roadtrip just nu. Vi började i LA, åkte till Las Vegas, sedan Grand Canyon, vidare till San Francisco, Big Sur och nu är vi i LA igen. Vi har hunnit med massor men jag har inte haft tid för något annat, det har varit full rulle från tidig morgon till sen kväll. När vi i söndags kväll kom fram till LA så blev det problem med vårat hotell och först nu kan jag andas ut lite.
Idag tänkte jag visa er vad jag har i min necessär, vilka skönhetsprodukter jag har med på resan helt enkelt. Och nej allt är får inte plats i en necessär, jag har två stora med mig för att få plats med allt ❤︎
När jag reser försöker jag ha med mig så lite som möjligt och väljer produkter i små, lätta förpackningar. Om en produkt håller på att ta slut tar jag alltid med den då den väger mindre samt att jag kan slänga den när det är dags att åka hem. 
Här ser ni den hudvård jag tagit med mig. Rengöring och toner från ACO, dagkräm från ACO, extra fet kräm från L300, ögonkräm från ACO och en fuktmask från Kicks.
Alla produkter är för torr hud. ACO 3+3 Day Cream använder jag varje dag, L300 RICH Face Cream använde jag slut på de första dagarna. Min hud blir som papper av att flyga långt och därför börjar jag alltid resan med att fuktbomba huden.
Det första jag gjorde när vi kom fram till vårt första hotell var att tvätta mig och lägga Kicks Drink Up Beauty Instant Moisture Mask. Samma sak när jag vaknade dagen efter samt kvällen därpå. Masken kombinerat med att jag drack hutlöst mycket vatten återställde huden och jag fick ett härligt glow. Älskar den här masken!
För att ta bort smink på resan använder jag Formula 10.0.6 Wipe Your Face Off, ansiktsservetter som tar bort smink och smuts väldigt smidigt. Innan resan hade jag inte testat dessa men de har funkat bra.
Något jag alltid har med mig är bomulls pads för att ta bort nagellack och att använda ihop med min toner. Jag packar alltid med ett halvtomt paket eller tar ur hälften hemma.
Sedan har jag med tops och hårklämmor, alla hotell har inte tops vilket gör mig galen så därför har jag alltid med mig det. Hårklämmorna använder jag för att få bort håret när jag sminkar mig samt när jag tvättat håret.
För huden på kroppen har jag med body butter från I Love som jag tycker är riktigt bra. Kostade en fjärdedel av The Body Shops variant och är nästan lika bra. I doftväg har jag deodorant från Barnängen och parfymen POP från Stella McCartney. Flaskam är 30ml och väger inte så mycket, går bra att ha i handbagaget.
Till håret har jag inte med mig mycket. Schampo och balsam, Head & Hair Heal från Maria Nila samt saltvattenspray från samma märke. Jag använder inga värmeverktyg på håret eftersom jag sparar ut det och jag använder så lite stylingprodukter som möjligt av samma anledning. Har dock med mig en gammal hårolja och ett torrschampo som jag försöker använda slut på här.
 
 Om du gillade det här inlägget, tryck på hjärtat så vet jag vad ni gillar mest och kan ge er mer av det ❤︎
Emanda Andersson

Superbra blogg!! Riktigt bra produkter du har för jag har likadana!! Kika gärna in min!

Svar: Vad roligt att höra!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress