Hip Hip Hurra, idag är det min dag!
Hej på er finisar. Idag fyller jag år, 29 år för att vara exakt. Jag är i Kalifornien på roadtrip med min kärlek och idag firar vi min dag i Las Vegas, jag kunde inte ha det bättre! Jag älskar att vara ute på äventyr och en roadtrip är den bästa, och enda födelsedagspresent jag behöver.
Eftersom jag brinner för att djur ska ha det bra vill jag idag, på min dag, rikta allas uppmärksamhet mot den hänsynslösa tjuvjakt som pågår i framförallt Afrika. I jakt på elfenben dödas VARJE DAG elefanter och noshörningar på ett brutalt och helt hänsynslöst sätt. 2016 mördades 35 000 elefanter av tjuvjägare vilket motsvarar 4 elefanter i timmen! 
Istället för födelsedagspresenter har jag startat en insamling där pengarna går till WWFs arbete mot tjuvjakt. WWF arbetar för att stoppa handeln med elfenben, men ger även direkt skydd och övervakning av de djur som är hotade. Min insamling hittar du HÄR och min förhoppning är att samla in minst 5 000 kr under våren. Jag kommer själv sätta in ett större belopp men vill du bidra räcker det med 100kr, det har alla råd med oavsett ekonomi.
Förutom att bidra med pengar vill jag en gång för alla göra det klart att du aldrig ska köpa elfenben, pälsar, tänder eller andra delar från vilda djur när du är ute och reser. Den där figuren i elfenben som ser så fin ut på en marknad i Thailand eller glänser så vackert i ett skyltfönster i Kina har en blodig historia bakom sig. Om du köper den, bär du en stor del av skulden till de horribla förhållanden som råder för vilda djur. Du är orsaken till den blodiga tjuvjakten, du föder den och du låter den fortsätta.
HÄR hittar ni min insamling och mer info. Stoppa Tjuvjakten!
Maria

Å G R A T T I S ! ! ! :)

Svar: Tack fina!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress