Hej Maria! Jag letar efter veganska nagellack och undrar vilka som är bäst? Du har skrivit om både H&M och Isadora men är det veganska märken? Jag tycker det är svårt att veta vad som är veganskt och inte för det står ju aldrig på. Så vilket märke tycker du jag ska köpa, vilket tycker du är bäst?
Hej och tack för din fråga! Jag kan hålla med om att det är lite svårt att veta ibland. Många märken, som H&M och IsaDora har veganska produkter men är inte veganska märken och då måste man kolla upp varje produkt för sig.
Att säga vad som är bäst kan jag tycka är lite svårt, det beror ju på många olika faktorer samt vem man frågar. Men om jag ska säga ett märke så blir det IsaDora. De har väldigt många färger, formulan är bra och lacken sitter väldigt bra. Jag tycker om penseln som är lätt och smidig att måla med samt att priserna på lacken är bra. Stort plus för att de går att köpa överallt.
De nyanser du ska se upp för är 789 Purple Prune och 532 Sea Shell som är icke veganska annars ska alla lack vara ok! Kram ❤︎
Sara, 29 år Stockholm contact@saretta.se

Jättebra tips! Isadora är så bra <3

Svar: Tack finis! Jag älskar IsaDora, gillar att köpa svenska märken!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress