Jag har tidigare skrivit om det franska eko-märket Boho Green som gör produkter med naturliga ingredienser. Deras smink är fritt från parabener, mineralolja, fenoxietanol, petroleumprodukter och PEG. Dessutom tillverkas förpackningarna av återvunnet material vilket gör dem både snygga och bättre för miljön.
Boho Greens nagellack finns i en uppsjö av nyanser och innehåller färre starka kemikalier än många andra lack gör. Jag har tre olika lack och jag gillar alla tre nyanser riktigt mycket.
SARI är en röd-rosa nyans perfekt till våren. Färgen var lite svårt att fånga på bild, den är mer åt det rosa hållet än vad som syns här.
RED ROSE är en blodröd, väldigt snygg nyans. Här har jag målat tre lager.
BOHO GREY är en snygg blå-grå nyans som påminner om lera.
Lacken sitter bra helt utan överlack. Dock behövs många lager för att få ett heltäckande, jämnt resultat. Färgen är först väldigt glansig men efter någon dag är finishen betydligt mattare. Jag antar att detta beror på avsaknaden av starka kemikalier.
Jag gillar förpackningarna och det stora utbudet av nyanser. Trots att lacken måste målas i fler lager än andra lack tycker jag om dessa och kan varmt rekomendera dem till er som vill ha ett mer miljövänligt alternativ ❤︎
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress