Hej! Jag såg ett inlägg på din blogg (en av mina favoritbloggar sedan jag blev vegan!) om Better Than Sex-mascaran från Too Faced. Jag har länge velat testa den men vill köpa den vattenfasta mascaran. Läste någonstans att den vattenfasta inte är vegansk men tänkte att jag kunde fråga dig då du verkar ha koll på veganska produkter :) Ha en fin dag! / Tanja
Hej Tanja! Först och främst TACK, det värmer att du gillar min lilla blogg. Som du misstänker är den vattenfasta Better Than Sex mascaran från Too Faced inte vegansk utan innehåller bivax. Men självklart finns det vattenfasta mascaror som är veganska, här är 4 olika alternativ;
★ LUMENE Blueberry Wild Curl Waterproof Mascara Rich Black - Pris: 159kr
★ Tarte Lifted Sweatproof Mascara - Pris: 220kr
★ Beauty UK Lash Fx Waterproof Mascara Black - Pris: 39kr
★ IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume Waterproof - Pris: 135kr
Personligen kan jag varmt rekommendera IsaDoras mascara, den sitter där den ska och tål salta bad såväl som tårar. Hoppas du hittar en vattenfast mascara som du gillar ❤︎
Innan jag åkte till USA var jag tvungen att köpa solskyddsfaktor. I Kalifornien är inte solen jättestark men det är alltid viktigt att smörja in huden ordentligt. Det finns inte jättemånga veganska solskydd att välja på och eftersom jag kom på detta bara dagar innan vi skulle åka så var jag tvungen att hitta något i butik.
Jag valde att åka till apoteket och köpa solskyddsfaktor från ACO. ACO Sun har både solspray och solkräm samt solskydd speciellt framtagen för ansiktet, barn och aktiva personer.
Jag köpte en Sun Spray samt en Sun Face Cream, båda med SPF 30. Jag tycker om solskydd i sprayform då det underlättar appliceringen och var väldigt nöjd med denna. Jag tycker också det är viktigt att ha en annan solkräm för ansiktet då "vanlig" solkräm tenderar att vara väldigt fet och ge "semesterfinnar" som jag helst slipper.
Båda produkterna har fungerat fin fint under resan och jag kan varmt rekommendera ACO Sun, riktigt bra produkter till bra priser.
Pris för Sun Spray: 139kr
Pris för Sun Face Cream: 119kr
 
Soliga Kalifornien / Som jag saknat mina hundar / Uppe bland molnen
Spanar ut över Laguna Beach / Magiskt god chiabowl / Grand Canyon och vi
Happy Girl / San Francisco / Guacburger på byChloe
Ute i vildmarken / Spanar på Hollywoodskylten / Glad tjej i Venice
Magiska påskblommor i San Francisco / On top of the world / Solnedgång över Grand Canyon
Min födelsedag / Vad veganer äter på frukostbuffén / Jag och min finaste 
Bilder från min Instagram @mariaanderzon 
Hej på er finisar! Nu är jag hemma i Sverige igen och helt knäpp i huvudet av tidsskillnaden. Det känns som jag har sovit konstant sedan vi kom hem i Söndags och jag har ingen koll på tid och datum. När vi var borta körde vi full rulle från dag ett och för en som vanligtvis är hemma mycket och har svårt med stress så körde jag nog lite slut på mig själv. Jag var konstant på språng och hade svårt att hinna med allt jag ville göra. Att uppdatera instagram, blogg, fota, shoppa och upptäcka på samma gång gick helt enkelt inte. Men jag är sjukt nöjd med resan ändå och för mig var den väldigt viktig och ett steg i rätt riktning mot mitt nya hälsosamma liv.
Under tiden vi var borta körde vi många långa mil och jag fick se och uppleva mycket nytt. Sånt gör mig otroligt trött mentalt men tack vare alla intryck fick jag även många insikter. Jag är på en plats i mitt liv där jag utforskar vem jag är och vad jag vill. På resande fot finns inga måsten, inga mallar och ingen annans åsikter vilket är befriande och väldigt skönt. Nu när jag är hemma igen vill jag ta tag i dessa tankar och göra verkighet av dem, jag vet att jag kan men vet ännu inte hur. Men jag är övertygad om att jag kommer hitta ett sätt och om jag bara vågar och ger gärnet så klarar jag det mesta.
Hoppas ni får en strålande fin Onsdag! Kram ❤︎