När jag var i USA senast köpte jag på mig en hel del produkter från märken man inte kan köpa i Sverige. Ett märke jag fullkomligen älskar är Tarte och jag fick hålla hårt i plånboken för att inte köpa hela sortimentet.

Tarte har de finaste förpackningarna och fantastiska produkter fria från mineraloljor, sulfater och parabener. Ett eco-chict företag som värnar om miljön och har väldigt mycket veganska produkter.

Lights, Camera, LASHES 4-in-1 är en mascara som böjer, ger volym, förlänger och vårdar fransarna på en och samma gång. Förpackningen är hur fin som helst och mascaran är toppen. Formulan är bra, smular inte, sitter där den ska och är verkligen svart.
Lights, Camera, LASHES - precision longwear liquid eyeliner är en riktigt bra eyeliner som gör det enkelt att göra den där perfekta vingen. Resultatet blir flawless och knivskarpt, LOVE IT! 
Sist men inte minst har vi Colored clay tinted brow gel som tack vare sin nätta lilla borste är väldigt smidig att applicera. Precis som de andra produkterna är den här brynprodukten VEGANSK och bara det gör att den blir finare på brynen!
christin

Ett härligt tips tycker jag!

Svar: Tack fina du!
Maria Anderzon

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress