Vegansk Skönhetsblogg

Parfymer från Stella McCarntey
Stella McCartney är en av få stora modeskapare som tar starkt avstånd från djurtester samt animaliska ingredienser och material. Hon använder aldrig skinn eller päls i sina kollektioner och hennes parfymer är 100% Veganska.
Jag har aldrig testat hennes dofter men är väldigt sugen att klicka hem någon av dem. Frågan är bara vilken? Det lutar åt Pop som är en fruktig och "ung" doft som jag tror att jag skulle tycka om.
Har ni provat någon av Stellas dofter?
NEW IN ★ Veganska Nagellack
Jag har letat efter Veganska och prisvärda nagellack ett bra tag så när jag hittade dessa på nätet var jag tvungen att lägga en beställning. Jag klickade hem två nyanser från Avril och tre från Boho Green som jag ser fram emot att testa i veckan.
Boho Greens nagellack består av upp till 86% naturliga ingredienser och finns i 35 olika nyanser. Lacken ska vara snabbtorkande och ha lång hållbarhet. Formulan är berikad med kisel och UV-filter för att skydda och stärka sköra naglar. Flaskan är gjord av glas och korken i trä och är så söta.
Jag fick hem nyanserna Red Rose, Sari och Boho Grey.
Pris: 69kr / 5ml
Avril Natural Nail Polish finns i 38 olika färger. Lacken ska ha hög glans, vara lätta att applica samt vara snabbtorkande och ha lång hållbarhet. Precis som Boho Green innehåller lacken naturliga ingredienser och är fria från skadliga kemikalier.
Jag beställde nyanserna Nuit Noire och Bourgogne
Pris: 49kr / 7ml
Body Shop ★ British Rose Fresh Plumping Mask
I slutet av sommaren lanserade The Body Shop en serie med 5 ansiktmasker för olika behov. 
British Rose är en av mina favoriter bland dessa masker. Den är VEGANSK och innehåller aloe vera, Brittisk ros och nyponfröolja.
Masken återfuktar huden och ger ansiktet lyster. Aloe Veran i masken svalkar och lugnar. Konsistensen är geleaktig och känns härlig på huden.
Applicera i hela ansiktet eller enbart på torra partier. Verkningstiden är 5-10 minuter men jag låter min vara på längre. Jag applicerar masken på kvällen efter att jag rengjort ansiktet och låter den vara på medan jag sitter vid datorn eller kollar på serier.
Jag tycker om masken, den luktar gott och gör sitt jobb. Det är ingen mirakelprodukt men en härlig mask som jag använder ofta. En burk med 75ml kostar 195kr vilket jag tycker är ett bra pris. Förpackningen är både praktisk och fin vilket är ett stort plus.
Har ni provat den här eller någon av de andra fyra maskerna?
Powered by Jasper Roberts - Blog