Vegansk Skönhetsblogg

★ Kaffeskrubb ★
För några veckor sedan fick jag hem en produkt jag varit sugen att testa länge, kaffeskrubb. Jag har sett olika varianter på Instagram och Youtube men aldrig hittat någon svensk återförsäljare så när jag såg dessa var jag tvungen att prova.
Kaffeskrubben jag fick hem innehåller malda kaffebönor, arganolja, sötmandelolja, havssalt, brunt socker, solrosolja, vitamin E , vitamin C och glycerin. Förpackningen är i papper och innehåller 200g.
Jag fick hem två olika dofter, apelsin och kokos och igår testade jag skrubben med apelsin. Jag började med att raka benen, såg till att jag fortfarande var blöt och applicerade sedan produkten med cirkulerande rörelser på benen. Skrubben är väldigt torr, därför tog jag lite i taget för att all produkt inte skulle falla ner på golvet.
Efter benen applicerade jag kaffeskrubb på armarna och därefter resten av kroppen. Jag lät skrubben torka i 10 minuter enligt anvisningen på förpackningen och sköljde sedan av den.
Känslan efteråt var ljuvlig! Jag trodde detta skulle vara en rolig produkt men inte så mycket mer och blev förvånad över hur härlig huden kändes efteråt. Kaffeskrubb ska vara bra mot celluliter, bristningar och acne samt ha en uppstramande effekt. Jag kan inte uttala mig om det då jag enbart använt skrubben en gång men huden blev mjuk, len och väldigt återfuktad.
Har du inte testat kaffeskrubb så gör det, en rolig och lite annorlunda produkt som passar alla! Jag ska tvinga min sambo att prova.
Social Eyes ❤︎ Silver Series
Crueltyfree Mink lashes har blivit en storsäljare bland unga tjejer och trots svidande kritik är det många som köper och säljer fransar gjorda av minkpäls.
Nu har SocialEyes, ett fransmärke grundat av Youtubern Karissa Pukas lanserat Silver Series, en serie fransar som ska efterlikna de populära minkfransarna. Fransarna är en blandning mellan syntet och mänskligt hår och ska ge samma fluffiga effekt som minkfransar. 
 
Fransarna kommer i 4 olika modeller, Seductress och Electra är fluffiga och täta medan Fleek och Flutter ger ett något mer naturligt intryck. Alla fransar är VEGAN and CrueltyFree!
Om du inte känner till Karissa Pukas sedan tidigare kan jag varmt rekommendera hennes YouTube kanal som du hittar HÄR och vill du titta på eller beställa fransarna så finns de HÄR.
Vill du läsa mitt inlägg om varför jag inte använder päls och inte tycker du ska göra det heller, klicka HÄR !
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog