10 november 2017

Hurraw!

Vegan Lips

Torra läppar är bland det värsta jag vet. Därför har jag provat många olika läppbalsam genom åren och när jag hittade HURRAW! blev jag hooked direkt. Förpackningarna är jättefina och praktiska. Den ovala formen gör nämligen att du kan lägga ett läppglans på ett bord utan att det rullar iväg och ner på golvet. Kanske ingen stor sak för dig men har man småbarn som stoppar allt i munnen eller hundar som äter läppbalsam så är detta fantastiskt!
Jag har använt HURRAW i flera år nu och de funkar lika bra på sommaren som på vintern. Konsistensen är krämig och de naturliga oljorna återfuktar utan att det blir kladdigt. Dessutom doftar dem ljuvligt!
Hurraw är ett ekologiskt och VEGANSKT läppbalsam som finns i många olika smaker. Namnet Hurraw kommer av att läppbalsamen är just RAW. Hurraw innehåller inga GMO ingredienser och tillverkas i USA.
Att välja ett läppbalsam med bra innehåll känns viktigt av flera aspekter men kanske framförallt eftersom du får i dig produkten när du slickar, äter, dricker osv. Ett Hurraw! kostar ca 49kr och finns enklast at köpa online.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress